Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli

Vale Do Lobo Portugalin matkaopas

Ylellinen rantakohde Vale do Lobo sijaitsee Quinta do Lagon ja Vilamouran välissä Algarvessa Etelä-Portugalissa.

Tätä tarkoitusta varten rakennettu ylellinen lomakeskus kulkee kauniin mänty- ja viikunapuun päällystetyn laakson läpi, jossa on upeita laguuneja, Atlantin valtamerelle Portugals Algarven rannikolle. Maurilaistyyliset rakennukset punaisilla kattoillaan ja ristikkäisillä parvekkeillaan lisäävät tämän ylellisen kylän luonnetta ja kauneutta.

Urheiluharrastajille on tarjolla kaksi erinomaista golfkenttää, ensiluokkainen tennisakatemia, jossa on 14 kenttää, kuntoklubi ja ratsastuskoulu. Niille, jotka haluavat vain rentoutua ja nauttia auringosta, on kolmen mailin pituinen koskematon kultainen hiekkaranta, jota tukevat matalat punaiset hiekkakivikalliot.

Aivan lomakeskuksen sydämessä on Barringtons Health Club, jota usein käyttävät kansainväliset jalkapallojoukkueet ja krikettijoukkueet. Klubi tarjoaa erinomaiset palvelut, kuten sisä- ja ulkouima-altaat, lastenallas, terveys- ja kuntokeskus, kuntosali, sauna, poreallas, höyrysauna, squash-kentät, snooker, pöytätennis, ravintola ja baareja.

Ravintolat ja baarit alkavat toimia illalla elävän musiikin ja diskojen avulla rannalla kesällä. Ravintoloissa on tarjolla laaja valikoima ruokia, kuten paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Monet ravintolat ovat meren rannalla, ja niistä on upeat näkymät Atlantin yli.

Golf on tärkein toiminta useimmille ihmisille heidän suorilla lomillaan Vale do Loboon, mutta koko perheelle on tarjolla nautittavaa.