Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli

GOA SÄÄ

Lokakuusta kesäkuuhun on paras aika vierailla Goassa. Sää on miellyttävä, ja tänä aikana järjestetään paljon kulttuurifestivaaleja. Kesät (maaliskuusta toukokuuhun) ovat melko kuumia ja lämpötilat nousevat 40 asteeseen, mutta sesongin ulkopuolella tämä on myös aika saada parhaat alennukset. Kesäkuusta syyskuuhun ovat monsuunikuukaudet ja sateita. Tämä on mukava aika tutustua Goan maaseudun puolelle ja nauttia vehreästä vehreydestä.

Calangunte, Anjuna, Baga ja Palolem ovat joitain Goan kuuluisimmista rannoista. Vanhassa Goassa on myös kauniita katedraaleja ja rakennuksia, jotka muistuttavat Portugalin menneisyyttä. Bom Jesus -kirkko, Se-katedraali ja Pyhän Catejanin kirkko ovat joitain tärkeitä turistikohteita Goassa. Luontokäyntejä varten voit vierailla Bondlan villieläinten suojelualueella tai Cotigaon villieläinten suojelualueella.

Voit myös vierailla Savoin mausteviljelmillä ja nauttia päiväretkestä tutustumalla viljelmiin. Keskuskirjasto, Goan valtionmuseo, Goan tiedekeskus ja Kala-akatemia ovat joitain mielenkiintoisia turistikohteita Goassa.