Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli

Kultahintainen Queenslandin matkaopas

Gold Coast on kaunis kaupunki Queenslandin osavaltiossa Australiassa. Kaupunki on erittäin suosittu matkailukohde, ja miljoonat kotimaiset ja kansainväliset turistit vierailevat siellä vuosittain. Gold Coast on tärkeä finanssikeskus Australiassa.

Kaupunki on kuuluisa rannoistaan, villieläimistä ja teemapuistosta. Se on myös suosittu juhlakohde Queenslandin pääkaupungin Brisbanen asukkaille, koska se on lähellä kaupunkia.

Tätä rannikkokaupunkia pidetään myös surffaajien paratiisina, ja surffaajat vierailevat joka vuosi Gold Coastilla osallistumalla erilaisiin surffauskilpailuihin.

Kaupunki tarjoaa laajan valikoiman viihdemahdollisuuksia matkailijoille. Ihmiset, jotka haluavat nauttia merestä, voivat matkustaa mihin tahansa Gold Coastin rannoista, kuten North Burleigh, Burleigh Heads, Broadbeach jne. Surffaajat voivat matkustaa suosittuihin surffauspaikkoihin, kuten Tallebudgeera Creek, Greenmount Beach ja Rainbow Bay jne. Ne, jotka rakastavat luontoa, voivat matkustaa villieläinten pyhäkköihin ja kansallispuistoihin, jotka sijaitsevat kaupungin laitamilla. He voivat vierailla Currumbin Wildlife Sanctuary, joka on kuuluisa lintuista, koaloista, kenguruista, krokotiileista jne.