Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli

Matkaopas Pafokselle, Kypros

Pafos on Kyproksen saaren toiseksi suurin lomakeskus, joka sijaitsee lounaisosassa. Paphos on paikka mennä, jos haluat nähdä enemmän historiallisia alueita, ja itse alue koostuu ’vanhasta Paphoksesta’ ja ’uudesta Pafoksesta’.

Paphos oli muinaisina aikoina Kyproksen pääkaupunki, joten tähän tosiseikkaan liittyvät rakennukset ovat päälomakeskusta ympäröivällä alueella.

Jos olet historiassa, niin hyvä matka sinulle olisi myös Kuninkaiden hauta, jotka ovat myös Katossa, Pafoksessa. On monia katakombeja ja hautoja, joita kannattaa katsoa ympäriinsä, ja opaskirja, joka selittää niistä enemmän, jos olet valmis maksamaan siitä pienen maksun.

Moderni lomakeskus on satama ja satama, ja on ihana vaeltaa päivällä, jotta voit nähdä veneitä. Edessä on myös hyviä ruokapaikkoja, joten sinun on ehdottomasti löydettävä jokin, jossa tarjoillaan sekä kreikkalaista että englantilaista ruokaa sen mukaan, mitä olet. Pafoksen linna istuu myös satamassa, joten voit tarkastella sitä halutessasi.

Jos matkustat Paphoksen pohjoispuolelle, näet Lemban, joka on monien taiteilijoiden koti, loistava paikka poimia todellinen alueen matkamuisto. Pohjoisemmalla puolella on kuitenkin jotain taiteellista mutta historiallista: Ayios Neophytos -luostari.

Paphos on loistava sijainti Kyproksella, koska se on hyvä keinona itsessään, mutta siellä on myös monia lähellä olevia paikkoja, ja voit myös ottaa päiväretken Kyproksen pääkaupunkiin helposti.