Paina "Enter" hypätäksesi sisällön yli

Orlando, Florida – Paras matkaopas

Joka vuosi tuhannet turistit parvekkeella Floridan Orlandoon kokevat tällä alueella sijaitsevat maailmanluokan teemapuistot. Kaikkien näiden pakollisten nähtävyyksien lisäksi tämä paikka on suosittu myös uskomattomien ravintoloidensa, ylellisten lomakohteidensa ja kuuluisien historiallisten kohteidensa vuoksi.

Mitä tuoda

Orlandon lämpötila on lämmin suurimman osan vuodesta. Mutta silti olisi hyvä tarkistaa sää ennen matkaa ja pakata sadevarusteet vain ollakseen turvallisella puolella. Joitakin pakkausluetteloon sisällytettäviä asioita ovat vaatteet, henkilökohtaiset esineet, kylpytuotteet, uimapuvut, matkaopas, matkustusasiakirjat, ruoka, ensiapupakkaus, lääkkeet, raha, luottokortit, lapsille tarkoitetut tavarat (vaippa, lelut ja niin edelleen), kamera, GPS ja muut matkalle tarvitsemasi laitteet.

Missä yöpyä

Erilaisia ​​hotelliluokkia on levinnyt kaikkialle Orlandoon. Edullisista majataloista hienoihin lomakohteisiin kuuluu vaihtoehto jokaiselle matkustajalle. Katso seuraavat Orlandon hotellit: Disneyn Grand Floridian Resort and Spa, Disneyn Animal Kingdom Lodge, Portofino Bay Hotel, The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes, Westin Grand Bohemian, Royal Pacific Resort, Grand Cypressin huvilat, JW Marriott Orlando, Grande-järvet ja Celebration Hotel. Olisi järkevää käyttää Orlandon hotellipaketteja säästääksesi rahaa.